Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Lavera: η εταιρεία που αγαπάει τη φύση!

                        Η Lavera αγαπάει τη φύση και τους θησαυρούς της.






Αν ανησυχείτε για το καλοκαίρι που πλησιάζει και τους επιπλεόν πόντους και χαλάρωση που σας άφησε κληρονομιά ο χειμώνας, μαζί με τη Lavera και μερικά ακόμα χρήσιμα βήματα, θα μπορέσετε να βελτιώσετε πολύ τη σιλουέτα σας.
H Lavera, μια εταιρεία ήδη 29 ετών, χρησιμοποιεί όλους τους θησαυρούς της φύσης για όλα τα καλλυντικά και γενικά τα προϊόντα της. Παρασκευάζει με ευλάβεια 100% βιολογικά καλλυντικά, καθώς και σειρές φροντίδας για όλο το σώμα και χρησιμοποιεί για την παρασκευή τους περίπου 300 βιολογικά συστατικά.

Βιολογικά καλλυντικά που:

- περιέχουν 100% βιολογικά εκχυλίσματα και έλαια
- είναι δερματολογικά εγκεκριμένα για συμβατότητα με το δέρμα
- δεν περιέχουν parabens ούτε άλλα συνθετικά συντηρητικά
- δεν περιέχουν σιλικόνη,παραφίνες και ορυκτέλαια
- δε γίνονται πειράματα σε ζώα για την παρασκευή τους
- είναι αποτελεσματικά και βραβευμένα 


Λίγα χρήσιμα βήματα, όχι δύσκολα, είναι απαραίτητα για να προετοιμάσουμε τη σιλουέτα μας για το καλοκαίρι.
Ένα σετ 3 συνηθειών,που αν υιοθετήσουμε,θα δούμε άμμεσα αποτελέσματα:

1. Υγιεινή διατροφή : περισσότερη κατανάλωση λαχανικών και φρέσκων φρούτων, αντικατάσταση των λιπαρών κρεάτων και γαλακτοκομικών με λευκό κρέας,ψάρι και τυριά με λιγότερα λιπαρά, αντικατάσταση της ζάχαρης με ακατέργαστη ή στέβια, προτίμηση στα προϊόντα σίτου ολικής άλεσης ή σικάλεως,κατανάλωση βρώμης,ανάλατων ξηρών καρπών και άλλων σπόρων (λιναρόσπορος, κολοκυθόσπορος κλπ), κατανάλωση περισσότερου νερού και λιγότερου αλκοόλ. Αυτές οι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές βοηθούν πολύ και δίνουν ευεξία!

2. Άσκηση: δεν είναι απαραίτητο να πάμε στο γυμναστήριο, περισσότερο και γρήγορο περπάτημα, αποχή από το ασανσέρ,και ίσως ένα σπορ που μας αρέσει, βελτιώνουν το μεταβολισμό, μειώνουν την κυτταρίτιδα και φυσικά χαρίζουν ωραία διάθεση.




3. Φροντίδα σώματος με το σετ 2 προϊόντων της Lavera

Αν σας βασανίζει η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα, η Lavera έχει τη λύση: το σετ που αποτελείται από scrub και κρέμα σώματος για τη χαλάρωση, με απίστευτα αποτελεσματικά συστατικά.





~ κόκκους από βιολογικό πράσινο καφέ και τσάι ~
~ βιολογικό δεντρολίβανο και εκχύλισμα βιολογικού σταφυλιού ~

Δοκιμάζοντας το scrub και την κρέμα σώματος που ευγενικά μου χορήγησε η Lavera Greece, ένοιωσα την επιδερμίδα μου δροσερή στην αρχή και κατόπιν απίστευα απαλή και λεία. Με συνεχή, καθημερινή χρήση, η επιδερμίδα διατηρεί την απαλή υφή της, δείχνει πιο υγιής και λεία και αποκτά σφριγηλότητα. 
Αυτές οι 2 συσκευασίες περιέχουν τόσο αποτελεσματικά και ευεργετικά συστατικά για το σώμα, που προτείνω να τα δοκιμάσετε και να τα συνδιάσετε με προσεκτική διατροφή και λίγη άσκηση, για να δείτε σύντομα την δράση τους. 
Η εταιρεία Lavera όχι μόνο σέβεται τη φύση,αλλά και τον καταναλωτή,και του προσφέρει φυσικές λύσεις, συμβατές και κατάλληλες για αυτόν σε εκπληκτικές τιμές! Σαν την προτείνω ανεπιφύλακτα.  
***Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε εδώ--->> http://lavera.gr  με λεπτομερείς περιγραφές και e-shop.*** Δοκιμάστε τα!